Hur firar vi jul? | En blogg om familjeliv, renovering och mängder av kärlek.
hjartaminfamilj

En blogg om familjeliv, renovering och mängder av kärlek.

Annons

Hur firar vi jul?

Innan jag skaffade min egen familj har jag alltid bara firat med mamma, jag har inga syskon, inga mostrar eller morbröder, min pappa finns inte i livet och den lilla släkt jag har på hans sida har jag ingen kontakt med.

Så det har alltid varit bara jag och mamma, och det har alltid varit fantastiska jular, min mamma är min bästa vän och en otroligt påhittig, omtänksam och rolig mamma, vi har alltid haft så himla kul hon och jag.

Men tillbaka till julen, vi firar numera jul med Linus familj dagen innan, alltså imorgon, och med vår familj och mamma på julafton.

I år ska vi dock till Linus bror och familj på kvällen på julafton, med min mamma och Linus föräldrar.

Men julaftonsmorgon vaknar vi här hemma och barnen får öppna ett paket var, också tradition från min barndom, sen äter vi frukost och bara umgås, till kalle i år kommer våra bästa vänner och fikar här och kollar på det ihop med oss.

Sen äter vi julmat och efter det öppnar paket, jag har tagit fram lite spel i år som jag fick i julklapp förra året så vi kan spela spel och dricka glögg, jag älskar sånt, umgås med familjen och bara mysa, det som definierar julen för mig.

På kvällen ska vi som sagt till Linus bror och det kommer barnen uppskatta, dom älskar både sina kusiner och sin farbror och Stina.

 

Hur ser era jular ut? Hur firar ni? flänger ni runt? 🙂

 

puss o kram o hej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hjartaminfamilj

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats