Känner man sig någonsin färdig? | En blogg om familjeliv, renovering och mängder av kärlek.
hjartaminfamilj

En blogg om familjeliv, renovering och mängder av kärlek.

Annons

Känner man sig någonsin färdig?

Barn, bebisar, graviditeter, magar i olika veckor, ja, hela instagram fylls med dessa bilder.

Jag tror att jag håller på att bli knäpp, här står jag mitt i livet, med tre småbarn på 3,5 , snart 2 och snart 1år gamla, ett stort hus som vi fortfarande renoverar (och kommer göra många år framöver) en sambo som jobbar JÄMT och två hundar.

Jag borde kräkas på allt som ska göras och vara helt utmattad av att på snart 2 år hunnit med två graviditeter och två småbarn och allt som hör det vardagliga livet till.

Men, trots att jag har fullt upp från morgon till kväll och mestadels vakna nätter är jag SÅ sugen på en bebis till.

Det har liksom börjar göra mig knäpp, tanken att inte få uppleva det igen… Magen, sparkarna, räkna veckor, förlossning, bebis, första tiden..

Mitt största dilemma är såklart att min sambo inte vill ha fler. Aldrig.

Han vill verkligen inte, och jag förstår det, han är aldrig hemma och hinner ju knappt umgås med dom tre vi redan har, men den där längtan bara växer i mig och det är så jobbigt.

Jag tror, om jag ska vara ärlig, att det har med mitt “förflutna” att göra.

Innan vi fick Lex så hade jag inte kunnat bli gravid på nästan 4 år och fått ett missfall, det tog knäcken på mig och jag mådde så jäkla dåligt.

När vi sen blev gravida med Lex så tog längtan och kärleken för honom över hela mitt liv, jag kunde inte tänka på något annat och allt kretsade kring den där lilla människan vi längtade så efter.

Så nu när jag tänker på att aldrig få uppleva det igen stärks känslorna av tanken på hur mycket jag längtade och älskade mina barn redan i magen.

Lite luddigt inlägg med kvällstankar som snurrar!

Hoppas ni haft en fin jul och god fortsättning!

Puss o kram o hej!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hjartaminfamilj

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Lustigt….har precis samma tanke o jag är gravid med nr 2..och känner redan liten ångest för att det skulle va sista gången som gravid. Jag vill uppleva detta igen, skulle vilja ha två barn till om några år. Hoppas maken min håller med när tiden är inne 😊

Annons
stats